Om

Jeg er retoriker og har min utdanning fra Universitetet i Oslo. Fagområder omfatter blant annet tekstvitenskap, sakprosa og diskursanalyse, samt psykologi og innovasjon & ledelse. Jeg har arbeidserfaring fra voksenpsykiatri, gründervirksomhet, coaching, profesjonell og personlig utvikling.

I de siste årene har jeg fordypet meg i temaene hest-menneske relasjoner, psykisk helsearbeid i kommunikasjonsperspektiv, maktdiskurser, journalføring, skrivepraksis og klarspråk. For tiden har jeg dykket inn i fenomenet miljøterapi. Jeg tar for meg et fenomen og analyserer det med en retorikers blikk. Det jeg presenterer i bloggen er ikke S A N N H E T E N, snarere én måte å se fenomenet på.

Fra å ha vært en amatørlesehest siden barndommen, har jeg gjort det til mitt fag og er en yrkeslesehest. Jeg forholder meg stort sett til sakprosa, men verdsetter fremdeles romaner som tar meg med til et parallelt univers. Er generelt hestefrelst og mener at de gjør livet vakrere og bedre. Det samme gjør bøker, sjø og sol.